SOLD OUT

23 години лидер во оптичката малопродажба

Бесплатна достава за нарачки до 6000 ден само во Северна Македонија

Загарантиран квалитет

23 години лидер во оптичката малопродажба

Бесплатна достава за нарачки до 6000 ден само во Северна Македонија

Загарантиран квалитет

ARMANI EXCHANGE

AX 1018 6063

6.320 ден

Product information

Brand: ARMANI EXCHANGE
Product: AX 1018 6063
Gender: Men
Frame Type: Half Rim
Frame Material: Metal
Frame Color: Black, Matte Black, Matte
Lens Color: Demo Lens
Lens: 54mm
Bridge: 17mm
Temple: 140mm

Нема на залиха

Категорија
ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛ СВЕТ
Бесплатна достава за нарачки до 6000 ден само во Северна Македонија.
SOLD OUT
Prada logo
0
YOUR CART
  • No products in the cart.