23 години лидер во оптичката малопродажба

Бесплатна достава за нарачки до 6000 ден само во Северна Македонија

Загарантиран квалитет

23 години лидер во оптичката малопродажба

Бесплатна достава за нарачки до 6000 ден само во Северна Македонија

Загарантиран квалитет

TOTAL 30 FOR ASTIGMATISM

2.999 ден5.500 ден

Product information

Përshkrim: Total 30 for Astigmatism  nga Alcon, janë lentet e para dhe të vetme ne botë ,me përbërje uji të plotë ,të cilat nuk i ndjeni aspak sikur të mos keni ASGJË në sytë e juaj. Janë përgatitur me 2 teknologjitë më  të avancuara deri tash gjë që i kanë bërë gjithashtu dhe më të kërkuarat.

1.WATER GRADIENT TECHNOLOGY- e cila mundeson që përqindja e ujit të jetë deri në 100 % në siperfaqen e jashtme të lentës , ku dhe ju ofron ndjesin sikur të mos keni ASGJE në sy deri në ditën e 30 të përdorimit.

2.CELLIGENT TECHNOLOGY – teknologji e cila ka krijuar emituesin e përkryer të strukturës së pjesës së parme të syrit KORNE-së ,duke ia kopjuar vetitë ekzakte të saja. Gjithashtu kjo teknologji na mundëson mbajtjen e higjienës së syrit në maksimum falë shtresës lipidike të butë që e ka duke mënjanuar po të njejtat lipide,bakterie,viruese me anë të fillimit të vetë lotit të syrit. Testimet e kësaj vetie janë bërë me mikroskopin konfokal i cili qartë na mundëson detektimin e këtyre lipideve, bakterieve në mënyrë fluoreshente .

3.Kanë UV mbrojtje dhe bëjnë filtrimin e rrezeve HEVL (High Energy Visible Light)

Rekomandohet ndërrim mujor i lenteve të kontaktit. Në paketim 3 ose 6 lente kontakti.

Të dhënat:

MATERIALI: lehfilcon A

BC 8.4 uje 100%

Diam (mm) 14.2

SKU: Не е достапно Категории ,
ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛ СВЕТ
Бесплатна достава за нарачки до 6000 ден само во Северна Македонија.
Prada logo
0
YOUR CART
  • No products in the cart.