23 години лидер во оптичката малопродажба

Бесплатна достава за нарачки до 6000 ден само во Северна Македонија

Загарантиран квалитет

23 години лидер во оптичката малопродажба

Бесплатна достава за нарачки до 6000 ден само во Северна Македонија

Загарантиран квалитет

RAY-BAN

RB 3025 LARGE METAL 001

9.720 ден

Product information

Brand: RAY-BAN
Product: RB 3025 LARGE METAL 001
Gender: Unisex
Frame Type: Full Rim
Frame Material: Metal
Frame Color: Gold
Lens Color: G15
Lens: 58mm
Bridge: 14mm
Temple: 135mm
Polarized: No

Категории , ,
ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛ СВЕТ
Бесплатна достава за нарачки до 6000 ден само во Северна Македонија.
-10%
Prada logo
0
YOUR CART
  • No products in the cart.