23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

TOTAL 30

2.490 ден4.690 ден

Product information

Përshkrim: Total 30 nga Alcon, janë lentet e para dhe të vetme ne botë ,me përbërje uji të plotë ,të cilat nuk i ndjeni aspak sikur të mos keni ASGJË në sytë e juaj. Janë përgatitur me 2 teknologjitë më  të avancuara deri tash gjë që i kanë bërë gjithashtu dhe më të kërkuarat.

1.WATER GRADIENT TECHNOLOGY- e cila mundeson që përqindja e ujit të jetë deri në 100 % në siperfaqen e jashtme të lentës , ku dhe ju ofron ndjesin sikur të mos keni ASGJE në sy deri në ditën e 30 të përdorimit.

2.CELLIGENT TECHNOLOGY – teknologji e cila ka krijuar emituesin e përkryer të strukturës së pjesës së parme të syrit KORNE-së ,duke ia kopjuar vetitë ekzakte të saja. Gjithashtu kjo teknologji na mundëson mbajtjen e higjienës së syrit në maksimum falë shtresës lipidike të butë që e ka duke mënjanuar po të njejtat lipide,bakterie,viruese me anë të fillimit të vetë lotit të syrit. Testimet e kësaj vetie janë bërë me mikroskopin konfokal i cili qartë na mundëson detektimin e këtyre lipideve, bakterieve në mënyrë fluoreshente .

3.Kanë UV mbrojtje dhe bëjnë filtrimin e rrezeve HEVL (High Energy Visible Light)

Rekomandohet ndërrim mujor i lenteve të kontaktit. Në paketim 3 ose 6 lente kontakti.

Të dhënat:

MATERIALI: lehfilcon A

BC 8.4 uje 100%

Diam (mm) 14.2

SKU: N/A Category:
DËRGESË NË MBARË BOTËN
Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut.
Prada logo
0
YOUR CART
  • No products in the cart.