23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

BAUSCH LOMB SofLens NATURAL COLORS

2.500 ден

Product information

Përshkrim:
Lente kontakti me ngjyrë shumë natyrale. 10 ngjyra ne dispozicion. Shumë komforte dhe të rehatëshme. Ndjehu natyrale e bukur.

Të dhënat:
Përdorim ditorë / ndërrim në afat 3 mujor

Materiali:
Polymacon
Përqindja e ujit: 38.6%

Mënyra e prodhimit:
REVERSE PROCESS IV
Diam 14.0mm / Trashësia qendrore 0.06 mm (-3.00 D)
Dk/t (x 10-9-3.00 D): 14
BC: 8.7mm

SKU: N/A Categories: ,
DËRGESË NË MBARË BOTËN
Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut.
Prada logo
0
YOUR CART
  • No products in the cart.