23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

BAUSCH LOMB SofLens Multi-Focal

2.800 ден5.300 ден

Product information

Përshkrim:
Lente kontakti ideale për fillestar, shume komode dhe të rehatshme për tu përdorur, përshkak përqindjes së madhe të ujit dhe rezistencës për tu krijuar depozite të proteinave. Shiqim i shkëlqyer në çdo distancë.

Të dhënat:
Përdorim ditor/ndërrim mujor
Material: Polymacin
Ujë: 38.6%
Mënyra e prodhimit: CAST MOLDING
Diametri: 14.5mm , Trashësia qendrore 0.10mm (-3.00D)
BC: 8.5/8.8 mm

SKU: N/A Categories: ,
DËRGESË NË MBARË BOTËN
Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut.
Prada logo
0
YOUR CART
  • No products in the cart.