23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

BAUSCH LOMB SofLens

2.200 ден

Product information

Përshkrim:
Lente kontakti ideale për fillestar, shume komode dhe të rehatshme për tu përdorur, përshkak përqindjes së madhe të ujit dhe rezistencës për tu krijuar depozite të proteinave.

Të dhënat:
Përdorim ditor ose i vazhdueshëm/ndërrim mujor
Material: Hilafilcon B
Ujë: 59%
Mënyra e prodhimit: AWARD CAST MOLDING PROCESS
Diametri: 14.2mm , Trashësia qendrore 0.14mm (-3.00D)
Dk/t (-3.00D) 15.7
BC: 8.6 mm

SKU: N/A Categories: ,
DËRGESË NË MBARË BOTËN
Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut.
Prada logo
0
YOUR CART
  • No products in the cart.