Контакт

Ние сме 24/7 со вас, со задоволство ве очекуваме во секое време!

ПРОДАВНИЦА

Браќа Миладинови 136,
Тетово 1220
Република Северна Македонија

044 388 884
070 212 154

ПРОДАВНИЦА

Тоде Мендол 47,
1300 Куманово,
Република Северна Македонија

071 721 692

}

Работно време

понеделник – петок:
09:00 – 20:00
сабота:
09:00 – 16:00

Ние сме само еден „клик„ далеку од вас, 24/7 со вас, каде и да сте

0
YOUR CART
  • No products in the cart.