23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

BAUSCH LOMB SofLens NATURAL COLORS CONTACT LENSES

3.800 ден

Product information

Përshkrim:
Lente kontakti me ngjyrë shumë natyrale. 10 ngjyra në dispozicion. Shumë komforte dhe të rehatëshme. Ideale për personat që duan estetik dhe korrigjim të shiqimit në të njejtën kohë. Ndjehu natyrale e bukur.

Të dhënat:
Përdorim ditorë / ndërrim në afat 3 mujor

Materiali:
Polymacon
Përqindja e ujit: 38.6%

Mënyra e prodhimit:
REVERSE PROCESS IV
Diam 14.0mm / Trashësia qendrore 0.06 mm (-3.00 D)
Dk/t (x 10-9-3.00 D): 14
BC: 8.7mm

DËRGESË NË MBARË BOTËN
Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut.
Prada logo
0
YOUR CART
  • No products in the cart.