23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

AIR OPTIX MULTIFOCAL

3.000 ден5.300 ден

Product information

Përshkrim:
Lente kontakti të buta me përbërës silikon hidrogjel për presbiopi – shiqim i afërt, mesëm dhe largët. Rekomandohet ndërrim mujor i lenteve të kontaktit. Në paketim 3 ose 6 lente kontakti.

Të dhënat:
BC 8.6 , Ujë 33%
Diam (mm) 14.2

SKU: N/A Categories: ,
DËRGESË NË MBARË BOTËN
Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut.
Prada logo
0
YOUR CART
  • No products in the cart.