23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

BAUSCH LOMB PUREVISION 2HD FOR PRESBYOPIA

3.500 ден6.500 ден

Product information

Përshkrim:
Lentet e kontaktit PURE VISION 2 janë jashtëzakonisht të holla dhe të lehta për ti përdorur. Me dizajnin e tyre inovativ, me teh të hollë dhe të rrumbullakosur kanë lëshueshmëri të shkëlqyer të oksigjenit, mundësojnë ndjenjë të shiqimit natyral, shumë të rehatshme dhe të shëndetëshme për syrin. Në solucionin që ndodhen fitojnë hidratim perfekt, hidratim i cili ndjehet menjëherë sapo vendosen lentet në sy, dhe për gjatë gjithë ditës. Lentet PureVision 2 suksesshëm e korrigjojnë aberacionin sferik dhe ofrojnë shiqim të pastër edhe në ambiente me më pak dritë. Mund të përdoren edhe si lente kontakti terapeutike.

Të dhënat:
Përdorim ditor ose i vazhdueshëm/ndërrim mujor
Material: Balafilcon A (silikon – hidrogjel)
Ujë: 36%
Mënyra e prodhimit: CAST MOLDING
Dizajni: PRESBZOPIA me 3 zona larg mesëm afër, dizajni i pjesës qendrore ASFERIKE
Diametri: 14mm , Trashësia qendrore 0,07 mm (-3.00D)
Dk/t (-3.00D) 130
BC: 8,6 mm

SKU: N/A Categories: ,
DËRGESË NË MBARË BOTËN
Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut.
Prada logo
0
YOUR CART
  • No products in the cart.