23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

FRESH LOOK COLOUR CONTACT LENSES

2.500 ден

Product information

Përshkrim:
Lente kontakti me ngjyrë Freshlook Colorblends me dukje shumë natyrale falë teknologjisë 3 në 1: unaza e jashtme, ngjyra kryesore dhe unaza e mbrendëshme. Janë të prodhuar nga materiali Phemfilcon A për rehati maksimale për gjatë gjithë kohës që i përdorni lentet. Parandalon shfaqjen e syve të thatë dhe i mban ata të hidratuar gjatë gjithë ditës. E disponueshme ne 12 ngjyra te ndryshme.

Të dhënat:
Përdorim: ditorë / ndërrim në afat 3 mujor
Përqindja e ujit: 55%
Diam: 14.5mm
BC: 8.6mm

Material:
Phemfilcon A

DËRGESË NË MBARË BOTËN
Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut.
Prada logo
0
YOUR CART
  • No products in the cart.