23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

BAUSCH LOMB BIO TRUE ONE Day Lenses

1.900 ден

Product information

Përshkrim:
Lentet e kontaktit BioTrue ONE Day janë lente të inspiruara nga vetë biologjija e syrit të njeriut. Janë të përbëra nga teknologjija HyperGel – kombinim i hidrogjelit dhe silikonit. Kanë përbërje shumë të madhe të ujit dhe depërtimit të oksigjenit në sy. Mundëson formim të një shtresë lipidike me anë të së cilës zvogëlohet dehidrimi i lenteve të kontaktit. Përmbajnë nivel të njejtë të ujit sikurse kornea e syrit, gjë që mundëson komoditet maksimal. Mundësojnë shiqim më të qartë dhe më të mprehtë natën dhe atëhere kur ka ndriçim më të dobët. Përmbajnë UV mbrojtje.

Të dhënat:
Përdorim ditor/ndërrim ditor
Material: Nesofilcon A
Ujë: 78%
Diametri: 14.2mm , Trashësia qendrore 0.10mm (-3.00D)
BC: 8.6mm
Dk/t(-3.00 D) 42
UVA/UVB MBROJTJE: PO

SKU: N/A Categories: ,
DËRGESË NË MBARË BOTËN
Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut.
Prada logo
0
YOUR CART
  • No products in the cart.