23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

BAUSCH LOMB Optima FW

3.000 ден

Product information

Përshkrim:
Lentet e kontaktit SofLens daily disposable janë të dizajnuara t’ju mundësojnë përdoruesëve shiqim të pastër dhe të mprehtë, përdorim të lehtë dhe shumë komod. Hapja dhe përdorimi i lenteve të kontaktit çdo mëngjes mundëson higjienë maksimale dhe ul mundësinë e paraqitjes së komplikimeve nga pakujdesia gjatë përdorimit.

Të dhënat:
Përdorim ditor/ndërrim ditor
Material: Polymacon
Ujë: 38.6%
Diametri: 14.0mm , Trashësia qendrore 0.035mm (-3.00D)
BC: 8.4/8.7mm
Dk/t(-3.00 D) 24.3

SKU: N/A Categories: ,
DËRGESË NË MBARË BOTËN
Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut.
Prada logo
0
YOUR CART
  • No products in the cart.