23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

23 Years Leader in Optical Retail

Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut

Cilësi e garantuar

BAUSCH LOMB PUREVISION

1.900 ден

Product information

Përshkrim: Familja e parë e lenteve të kontaktit me përbërje hidrogjel-silikon, e cila suksesshëm korigjon aberacionet sferike dhe mundëson shiqim të pastër dhe të qartë edhe në ambiente me dritë më të dobët. Përbërësi unikat AerGel silikon-hidrogjel në kombinim me Performa mundësojnë hidratim dhe depërtim të lartë të oksigjenit në sy. Përbërësi Performa mundëson sipërfaqe shumë të lëmuar të lentes, duke ju dhënë më shumë komoditet dhe rehati gjatë perdorimit të këtyre lenteve, dhe njëkohësisht rezistente ndaj krijimit te depoziteve të proteinave. Mund të përdoren edhe si lente terapeutike. Të dhënat: Përdorim ditor ose i vazhdueshëm/ndërrim mujor Material: Balafilcon A (silikon – hidrogjel) Ujë: 36% Mënyra e prodhimit: CAST MOLDING Diametri: 14mm , Trashësia qendrore 0,09 mm (-3.00D) Dk/t (-3.00D) 112 BC: 8.3/8.6 mm

SKU: N/A Categories: ,
DËRGESË NË MBARË BOTËN
Dërgesa falas për porosi deri në 6000 den vetëm për Maqedoninë e Veriut.
Prada logo
0
YOUR CART
  • No products in the cart.